İZMİR / BUCA - Akşemsettin İlkokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucus,eşsiz kumandan,büyük devlet adamı ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 85.yılında saygı ve özlemle andık.Bu vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bütün gazi ve şehitleriimizi rahmet ve minnetle anarız.

Ruhları Şad Olsun!

Kas

Okulumuz 3-A ve 3-B sınıfı öğrencileri, Türkçe dersi Kukla Etkinliğini okulumuz koridorunda sergilediler.

Kas

3-C Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nesrin YILMAZ rehberliğinde İzmir Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Kas

3-A Sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Zeynep GENÇ rehberliğinde İzmir Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Kas

4-D Sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Dilek TUĞAN rehberliğinde İzmir Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Kas

2-D Sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Selda ÇELİKPENÇE rehberliğinde İzmir Kitap Fuarını gezdiler.

Kas

2-C Sınıfı öğrenciler,,öğretmenleri Ceyda ERGE rehberliğinde İzmir Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Kas

Okulumuz 2/A Sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Erin ÇAĞLAR rehberliğinde İzmir Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

2/C sınıfı rengarenk uçurtmalarıylagökyüzünü renklendirdiler

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını düzenlediğimiz fener alayı ve okulumuzdaki törenlerle  kutladık. Kutlamalarımıza velilerimiz ve çevre halkı büyük bir ilgi gösterdiler.Bu süreçte bizlere destek veren bütün herkese Akşemsettin İlkokulu Ailesi olarak sonsuz teşekkürler ederiz.Cumhuriyetimiz, nice yüzyıllarca sonsuza dek yaşayacak inşallah.

Bu cumhuriyeti bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü silah arkadaşlarını,bütün gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ruhları Şad Olsun!

Ekm

Okulumuz 2-B Sınıfı öğrencileri Hayvaları Koruma gününü kutladılar.

Ekm

2/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Ceyda ERGE ile sokak hayvanlarını severek ve doyurak 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nü kutladılar.

Eyl

2/C sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Ceyda Erge ile kışa hazırlık olarak turşu kurdular.

Eyl

Okulumuz 2. sınıflarının hazırlayıp sunduğu İlköğretim Haftasını kutladık. Akşemsettin İlkokulu Ailesi olarak emekleri için öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

2023 /2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.