2/A Sınıfı Sağlıklı Hayat Bahçeye bitki Ekimi

2/A Sınıfı Sağlıklı Hayat Spor Saati

Ock

2/C Sınıf öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte kardeş okul Kaynaklar köyü Zeki püskülcü ilkokulunu ziyaret ettiler.

Ock

Proje Adı: "Sözün Özü, Atasözü"

Proje Kapsamı: Projemiz 7-11 yaş grubu ilkokul düzeyindeki öğrencilerimizden oluşmaktadır. Proje dilimiz Türkçe ve Azericedir.

Projemiz 10 Türk ortak ve 1 Azerbaycan ortak ile yürütülmektedir.

Proje Amacı: Kültürel mirasımız olan atasözlerimizi geçmişten geleceğe taşımak, atasözlerini günlük yaşamda kullanımını arttırarak, entegre edilmesini kolaylaştırmak ve öğrencilerin atasözlerine karşı farkındalığını artırmayı amaçlamaktayız.

(2/A sınıf öğretmeni Erin Çağlar ın eTwinning projesi)

Ock

2/C sınıfı trafik kurallarını öğreniyorum konusunu trafik polisleriyle işlediler

Ara

2/C  Sınıf öğrencileri öğretmenleri Ceyda Erge ve annelerinin rehberliğinde İzmir Büyük Şehir Belediyesi Buca Sosyal Yaşam Kampüsü içinde yer alan Zübeyde Hanım Huzurevi'ni  ziyaret ettiler.

Ara

Rehber öğretmenlerimiz Perihan Özhan ve Teslime Savran tarafından okulumuz 3.sınıf öğrencilerine Teknoloji Bağımlılığı,Tütün Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam konularında seminer verilmiştir.

Ara

22.12.2023 tarihinde okulumuz toplantı salonunda Rehberlik Servisimiz tarafından düzenlenen ve Buca Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Psikologu Yüksel ŞAN’ın sunumuyla gerçekleştirilen “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu veli semineri yapılmıştır.

Ara

2-D sınıfı "Atık Malzemelerle Sevgili Oyuncağım"projesiyle "Temiz Bir Dünya İçin Sıfır Atık"diyor.

Ara

2/A Sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Erin ÇAĞLAR rehberliğinde Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı yaptıkları etkinliklerle kutladılar.

Ara

2-A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Erin ÇAĞLAR rehberliğinde uçurtmalarını okulumuz bahçesinde uçurup eğlendiler.

Ara

2/A Sınıfı öğrencileri,Öğretmenleri Erin ÇAĞLAR rehberliğinden Kuklalar Konuşuyor Etkinliği gerçekleştirdi.

Ara

2/C Sınıf öğrencileri,öğretmenleri Ceyda ERGE rehberliğinde Tutum Yatırım Ve Türk Malları Haftası'nı büyük bir coşkuyla kutladılar

Ara

Okulumuz 2-D Sınıfı öğrencileri uçurtmalarını, öğretmenleri Selda ÇELİKPENCE rehberliğinde keyifle uçurup harika bir gün geçirdiler.