Akşemsettin İlkokulu

Adres
GAZİLER MAH. 1086 SK. AKŞEMSETTİN İLKOKULU BLOK NO: 4 İÇ KAPI NO: 1 BUCA / İZMİR
Vizyon
Modern bir eğitim sistemiyle desteklenmiş eğitim programımızla, özgür düşünebilen, kendini birey olarak kanıtlayabilen, kendini birey olarak kanıtlayabilen,üretken,öz güveni yüksek,geleceğe güvenle bakabilen,özgür bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmayı amaç edindik.
Misyon
Öğrencilerimizi,kendine ve başkalarına saygılı,kendisi ve çevresiyle barışık,hoşgörülü,başarıyı hedefleyen, hak ve sorumluluklarının bilen, çocuk olmanın zevkini çıkarabilen,öz değerlerini benimseyen ve koruyan, ailenin dayandığı temel ilkeleri bilen,önemseyen ve yansıtan, Ulu önder Atatürk’ün bize bıraktığı emanetleri koruyan, bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı;Monami Resim Yarışması 17 tane madalya,Geleneksel Çocuk Oyunları,Bayrak Yarışı, Buca birinciliği
07:50 Ders Başlama 17:40 Ders Bitiş
Kalorifer (Doğal gaz)
285 Nolu belediye otobüsü veya Şirinyer´den geçen dolmuşlarla ulaşılabilir.
Gaziler Mah.1086 Sok.No:4 Evka-1 BUCA
İZMİR-BUCA