eTwinning School Label 2023-2024

Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi tarafından uygulanan, okul seviyesinde yapılan çalışmaları tanımak için "eTwinning Okul Etiketi" başvurumuzu yapmıştık. Başvuruda,  öğretmenlerimizin projeleri ve çalışmaları, 3/D sınıf öğretmeni Dilek Tuğan, 1/A sınıf öğretmeni Erin Çağlar'ın liderlik ettiği e-Twinning projesi, kodlama ve internet haftası kutlamaları, rehber öğretmenlerimiz Teslime Savran, Perihan Özhan'ın  öğrencilerimize verdiği seminerler ve  diğer tüm zümre öğretmenlerimizin düzenlediği yarışmalar ve etkinlikler sunulmuştur.

Başvurumuz sonucunda okulumuz Avrupa Komisyonu tarafından değerlendirilerek "eTwinning Okul Etiketi" almaya hak kazandı. Kazandığımız bu etiketle, dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında okulumuz lider olarak tanınmış oldu. Bu Etiketi kazanmamız sürecinde yoğun çaba sarfeden Okul Müdürümüz  Halit Yılmaz Turhan'ı, Müdür Yardımcımız Ezgi Akbulut'u, İngilizce Öğretmenimiz Figen Soybaş'ı, Rehber Öğretmenlerimiz Teslime Savran ve Perihan Özhan'ı, tüm çalışmaları düzenleyip okul etiketi başvurusunu yapan 1/A Sınıf Öğretmeni Erin Çağlar'ı,  3/D Sınıf Öğretmeni Dilek Tugan'ı ve tüm başarılı çalışmaları gerçekleştiren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

06-05-2023

Yayın: 06.05.2023 - Güncelleme: 06.05.2023 16:31 - Görüntülenme: 118