12 Mart İstiklâl Marşı''nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

İstiklâl Marşı'mızın yazılışının 103 yılını okulumuzda düzenlediğimiz törenle çoskuyla kutladık. Okulumuz 3. sınıflarının hazırlayıp sunduğu 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlİkleri çerçevesinde okulumuz bünyesinde düzenlemiş olduğumuz İstiklâl Marşı'mızı en iyi okuma yarışmasında ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Öğretmen ve öğrencilerimiz yaptıkları sunumlarıyla, İstiklâl Marşı'mızın yarılış sürecini,Milli Mücadelenin o zor yıllarını bizlere bir defa daha hatırlattılar.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü silah arkadaşlarını,bütün gazi ve şehitlerimizi,Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u rahmet ve minnetle anarız. Ruhları Şad Olsun.

"Allah bu millete birdaha milli marş yazdırmasın!"

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 21:22 - Görüntülenme: 103